header bg

Mogelijkheden en suggesties:

  • Van foto's

De gang van zaken is als volgt.
Verzamel zoveel mogelijk foto’s van de betreffende persoon, liefst in karakteristieke pose, liefst van voren èn van opzij. Voeg informatie toe die leuk is om in de karikatuur te verwerken, zoals beroep, hobbies enz. Noteer ook andere wensen: waarvoor de karikatuur wordt gebruikt, of alleen hoofd of hele lijf moet worden getekend, de gewenste achtergrond, kleding, kleuren enz.
De karikatuur wordt, tenzij anders aangegeven, digitaal gemaakt en in principe digitaal aangeleverd. Tegen meerprijs kan hij op fotopapier (A4-formaat) worden geprint en verstuurd.
Wat de kosten betreft: vraag meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze zijn sterk afhankelijk van de wensen (en de tijd die het kost om ze uit te voeren)!

  • Op je website

  • Illustratie van drukwerk, publicaties of documenten

  • Sneltekenen op feest of evenement

Om een bedrijfs-, familie- of ander feest, evenement, een receptie enz., op te vrolijken kan ik van de aanwezigen karikaturen tekenen. Dit is geweldig om te doen en zorgt altijd voor veel vrolijke momenten.
Kenmerkende (gelaats)trekken worden overdreven, zonder dat de geportretteerde belachelijk wordt gemaakt. Toch is het altijd spannend voor het ‘slachtoffer’, zeker wanneer de toeschouwers steeds harder staan te gniffelen...
De tekeningen worden, na een korte schets, in één keer in grafietpotlood gemaakt. Zo ontstaat een vlot opgezette zwart-wit-karikatuur, met vloeiende grijstinten. Op deze manier krijg ik gemiddeld per uur zo’n tien koppen op papier.
Omdat ik centraal in Zeeland woon, heb ik voorkeur voor een optreden binnen de grenzen van deze provincie. 
De kosten worden niet per portret, maar per uur berekend; er is een minimum van twee uur.
Vraag meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Op trouw- of geboortekaart, visitekaartje, uitnodiging, enz.

  • Als origineel kado